Vimpelin kesätapahtumaviikolle äänestetään nimeä

Saarikentän markkinat vietetään ensi kesänä country-teemalla, osana tapahtumaviikkoa, jolle valitaan nyt nimi.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Teija Uitto-Kohonen Vimpelin Yrittäjien Vetovoimaa ja viihtyisyyttä Vimpeliin -hankkeesta kysyi viime viikolla somessa, minkä nimen kuntalaiset haluaisivat antaa Vimpelin kesätapahtumaviikolle. Alajärvellä kun on Rokulipäivät ja Kuortaneella Kuhinat, vaan Vimpelissä puuttuu oma, markkinoita ja muita tapahtumia kokoava nimi, jolla kesätapahtumia voisi markkinoida.

Finaaliin äänestettiin Vimpelin Kesäkekkerit, Vimpelin Vipinät ja Windala Wipinät. Äänestysaika päättyy torstaina 25. huhtikuuta kello 8.00. Vastata voi facebookin Vimpeli-keskusteluryhmästä löytyvässä kyselyssä.

–Kesämarkkinatapahtuma alkaa olla mennyttä aikaa, ajattelimme uudistaa nyt konseptia, eli se pääpointti ei olisi enää niinkään markkinat, vaan kesätapahtumaviikko, jossa jokainen seura, kansalainen tai yrittäjä voisi järjestää omalla markillaan mitä haluaa, kertoi Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

–Tänäkin kesänä meillä on tapahtumaviikolla ohjelmaa järjestämässä Vimpelin Veto, Yrittäjät, seurakunnan vapaaehtoiset, Sääsken NS ja Vimpeli-Seura. Konseptin uudistuksella on mahdollisuus saada lisää muun muassa kulttuuriohjelmaa viikolle.

Kesämarkkinat järjestetään country-tyyliin Saarikentällä 13. heinäkuuta. Ohjelmaa markkinoiden ympärille on jo koottu, muun muassa musiikkia ja Vedon 85-vuotisjuhla sunnuntaina 14. heinäkuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.