Rakentajakampanja pysähtyi kaupunginhallituksessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kampanja-aika olisi alkanut 2. toukokuuta ja valtuuston päätös tulee lainvoimaiseksi 7. toukokuuta, mikäli päätöksestä ei valiteta Vaasan hallinto-oikeuteen. Jos valitetaan, kestää sen käsittely arviolta vähintään vuoden loppuun.

Kaupunginhallituksessa Raimo Vistbacka (sin.) esitti asian jättämistä pöydälle, mitä Marjo Vistiaho (kesk.) kannatti. Kuisma Kujala (kesk.) kannatti käsittelyn jatkamista Esko Rintamäen (kesk.) kannattamana. Äänestyksessä Jukka Joensuu, Aino Kanervikkoaho-Kataja ja Pirjo Kantokoski asettuivat pöydälle jättämisen kannalle ja Vistbackan esitys hyväksyttiin äänin 5–4 kun Jarmo Hänninen ja Sari Palmu kannattivat käsittelyn jatkamista Kujalan ja Rintamäen kanssa.

Mainos

KAUPUNGINHALLITUS myönsi Menkijärven kyläyhdistykselle luvan kehittää Menkijärven ranta-aluetta.  Kyläyhdistys haluaa rakentaa kaupungin omistamalle alueelle ruokalarakennukseen invavessan, rantaan lauturin ja venepaikkoja, rantalentopallokentän, ulkoshakkilaudan, koirapuiston ja tiealueita järven ympäri mukailevat ulkoilureitit. Viime kesänä kyläyhdistys pyöritti paikalla kesäkahvilaa.

Rakennusluvan vaativille toimenpiteille haetaan rakennusluvat. Hankkeille on haettu rahoitusta Aisaparin kautta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.