Väänästä esitetään kansalaisopiston rehtoriksi

ALAJÄRVEN sivistyslautakunta päättää Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtorin määräaikaisen viran täyttämisestä kokouksessaan 10. huhtikuuta. Haastattelujen ja asiakirjojen vertailun perusteella valintaa valmistellut haastatteluryhmä esittää yksimielisesti virkaan valittavaksi KM Titta Väänäsen ja varalle KM Leila Kyngäs-Teeriniemen.

Molemmilla hakijoilla on sellainen taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto, jota viran ansiokas hoitaminen vaatii.

Sivistyslautakunta myönsi rehtori Aulis Hautamäelle eron virasta 1. toukokuuta alkaen. Virka täytetään määräaikaisena 1.5.2019-31.7.2020. Avoinna ollutta sijaisuutta määräaikaan mennessä haki yhdeksän henkilöä, joista seitsemällä oli edellytetty kelpoisuus. Sivistyslautakunta kutsui haastatteluun Leila Kyngäs-Teeriniemen, Maria Neulaniemen, Sari-Maarit Peltolan ja Titta Vääsen, joista Sari-Maarit Peltola perui haastatteluajan.

Valintatyöryhmään kuuluvat Alajärven sivistyslautakunnan puheenjohtaja Juha Hauta-aho, lautakunnan varapuheenjohtaja Tuomo Tallbacka, sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto ja sivistystoimen talouspäällikkö Merja Hannulabacka-Mäki.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.