Väänästä esitetään kansalaisopiston rehtoriksi

Julkaistu:

Aihe:

Molemmilla hakijoilla on sellainen taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto, jota viran ansiokas hoitaminen vaatii.

Sivistyslautakunta myönsi rehtori Aulis Hautamäelle eron virasta 1. toukokuuta alkaen. Virka täytetään määräaikaisena 1.5.2019-31.7.2020. Avoinna ollutta sijaisuutta määräaikaan mennessä haki yhdeksän henkilöä, joista seitsemällä oli edellytetty kelpoisuus. Sivistyslautakunta kutsui haastatteluun Leila Kyngäs-Teeriniemen, Maria Neulaniemen, Sari-Maarit Peltolan ja Titta Vääsen, joista Sari-Maarit Peltola perui haastatteluajan.

Valintatyöryhmään kuuluvat Alajärven sivistyslautakunnan puheenjohtaja Juha Hauta-aho, lautakunnan varapuheenjohtaja Tuomo Tallbacka, sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto ja sivistystoimen talouspäällikkö Merja Hannulabacka-Mäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.