Perusturvalta 5 000 euroa MLL:n paikallisyhdistyksille

Julkaistu:

Aihe:

Suurimman potin sai MLL, jolle myönnettiin yhteensä 5 000 euroa kolmen kunnan alueelle. Yhdistykset toteuttavat lapsiperheisiin kohdistuvaa, ennaltaehkäisevää työtä,  kuten kesä- ja liikuntakerhoja, retkiä, perhekahvilaa, satutunteja, ja erilaisia tapahtumia.

ALAJÄRVELLÄ MLL sai 3 000 euroa. Alajärven SPR:n osastolle myönnettiin 500 euroa tyhjiöpatjan, pumpun ja kuljetuslaukun sekä kokoontaitettavan pyörätuolin hankintaan. Diabetesyhdistys sai 200 euron yleisavustuksen, Alajärvi-Vimpeli Kehitysvammaisten tuki 400 euroa virkistystoimintaan ja Alajärven Päiväkeskusyhdistys Keitaan toimintaan 700 euroa.

VIMPELISSÄ MLL sai 1 000, SPR:n osasto 600 nuoriso- ja ystävätoiminnan kehittämiseen, Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 500 euroa ja  Järviseudun Selkäyhdistys ry 100 euroa.

LAPPAJÄRVELLÄ MLL oli ainoa tuen saaja. Sille myönnettiin 1 000 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.