Kaupunki myy kiinteistöjä Lehtimäellä

Alajärven tekninen lautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle, että kirkonkylän entinen koulu, jossa viimeksi on toiminut toimintakeskus, ja entinen lääkärintalo laitetaan myyntiin.

1890 rakennetun koulun pinta-ala on 232 neliötä ja se on noin 10 000 neliön tontilla. Rakennusta on laajennettu ja peruskunnostettu vuonna 1990.

Lääkärien asuin- ja vastaanottotiloiksi rakennettu 899-neliöinen lääkärintalo on rakennettu vuonna 1968. Viimeksi rakennuksessa on ollut päiväkotitoimintaa ja eläinlääkärin vastaanottotilat. Päiväkotitoiminta on siirtynyt Taimelan koululle tehtyihin tiloihin vuonna 2015. Eläinlääkärin vastaanottotilat saneerattiin Lehtimäen keskusvaraston tiloihin vuonna 2016, josta lähtien rakennus on ollut tyhjillään. Rakennuksen vesikattorakenne on muutettu tasakatosta harjakattoiseksi 1990-luvun alkupuolella. Rakennuksessa on myös vuosien aikana tehty pieniä muutos- ja pinnoitustöitä.

Tiloille ei tällä hetkellä ole tarvetta kaupungin omaan käyttöön.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.