Kaupunki myy kiinteistöjä Lehtimäellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

1890 rakennetun koulun pinta-ala on 232 neliötä ja se on noin 10 000 neliön tontilla. Rakennusta on laajennettu ja peruskunnostettu vuonna 1990.

Lääkärien asuin- ja vastaanottotiloiksi rakennettu 899-neliöinen lääkärintalo on rakennettu vuonna 1968. Viimeksi rakennuksessa on ollut päiväkotitoimintaa ja eläinlääkärin vastaanottotilat. Päiväkotitoiminta on siirtynyt Taimelan koululle tehtyihin tiloihin vuonna 2015. Eläinlääkärin vastaanottotilat saneerattiin Lehtimäen keskusvaraston tiloihin vuonna 2016, josta lähtien rakennus on ollut tyhjillään. Rakennuksen vesikattorakenne on muutettu tasakatosta harjakattoiseksi 1990-luvun alkupuolella. Rakennuksessa on myös vuosien aikana tehty pieniä muutos- ja pinnoitustöitä.

Mainos

Tiloille ei tällä hetkellä ole tarvetta kaupungin omaan käyttöön.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.