JAPO aloittaa kesällä valokuituverkon rakentamisen Vimpelin Rantakylään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

JAPO on jo yli vuosikymmenen ajan rakentanut valokuituverkkoa Järviseudulle. Vimpelissä JAPOn rakentama valokuituverkko löytyy jo Sääksjärveltä, Pokelasta, Lakaniemestä, Koskelasta ja keskustan alueelta.

JAPOn valokuitumyynti aloitettiin vuoden alkupuolella Rantakylässä pidetyssä valokuituillassa. Rantakylässä oltiinkin illan jälkeen aktiivisia ja ajatus kylän kattavasta kuituverkosta kypsyi nopealla aikataululla. Tarvittava määrä sitoutuneita tilaajia saatiin maaliskuun alkuun mennessä, ja  rakentamispäätös tehtiin JAPOn hallituksessa.

Valokuituverkon maanrakennustyöt tehdään kesän 2019 aikana. Aluelle rakennettavaan valokuituverkkoon on vielä mahdollista liittyä. Valokuituliittymän kytkennästä on mahdollista vähentää kotitalousvähennyksenä iso osa, muistuttaa JAPOn toimitusjohtaja Toni Harjula.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.