Vedon kausikortti 1934 syntyneille ilmaiseksi

Vimpelin Veto muistaa 85-vuotisjuhlansa kunniaksi kaikkia 1934 syntyneitä ilmaisella kausikortilla.

Seuran johtokunta on päättänyt antaa juhlavuoden kunniaksi vuonna 1934 syntyneille Vimpelin Vedon Superpesiskausikortin ilmaiseksi. Kortin voi noutaa Vimpelin Vedon toimistosta, kertoo Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.