Alko muuttaa Lappajärven uuden S-marketin yhteyteen

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Alko siirtyy kesäkuussa uuden S-Marketin yhteyteen. Muuton yhteydessä liiketilan koko ja toiminnallisuudet tulevat Alkon uuden myymäläkonseptin mukaisiksi.

–Uudistuksella pyrimme vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin, parantamaan asiakaskokemusta entisestään sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja henkilöstöä inspiroivalle työympäristölle, kertoo Länsi-Suomen aluepäällikkö Kimmo Mäkelä.

–Alko tulee täydentämään hyvin uuden S-marketin palveluita, toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.