Alko muuttaa Lappajärven uuden S-marketin yhteyteen

Osuuskauppa KPO:n uuden S-marketin rakentaminen Lappajärven keskustassa etenee aikataulussa. Rakennustyöt aloitettiin lokakuussa 2018. Harjannostajaisia vietetään kuukauden kuluttua ja avajaisia kesäkuussa.

Lappajärven Alko siirtyy kesäkuussa uuden S-Marketin yhteyteen. Muuton yhteydessä liiketilan koko ja toiminnallisuudet tulevat Alkon uuden myymäläkonseptin mukaisiksi.

–Uudistuksella pyrimme vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin, parantamaan asiakaskokemusta entisestään sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja henkilöstöä inspiroivalle työympäristölle, kertoo Länsi-Suomen aluepäällikkö Kimmo Mäkelä.

–Alko tulee täydentämään hyvin uuden S-marketin palveluita, toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.