4H:lle suurin avustuspotti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yleisavustuksia myönnettiin yhteensä 24 400 euroa. Vimpelin 4H -yhdistys ry saa 10 000 euroa käytettäväksi yhdistyksen toiminnanjohtajan palkkaamiseen, toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Vimpelin Vetoa kunta tukee 7 000 eurolla ja Vimpelin Sotaveteraanien kotipalvelutoimintaa 2 000 eurolla.  Vimpelin Hiihtoseura ry saa noin 1 500 euroa hiihtomajan sähkö- ja vesikuluihin, laskujen perusteella. Hallapuron kyläseuralle myönnettiin 1 400 euroa katuvalojen ylläpitokuluihin. 700 euroa saavat Lund nro 3 hoitokunta, uimarannan hoitoon, Järviseudun Parkinson -kerho jäsenten virkistystoimintaan ja Vimpelin Metsästysseura ry ilma-ase-radan kustannuksiin ja toiminnan tukemiseen. Vimpelin Martoille myönnettiin 400 euroa perheille järjestettävää toimintaa varten.

KUNTA tukee yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä nuorten työllistämisessä kesän aikana. 180 euron palkkatuen, kun työllistää kunnan alueella Vimpelissä kirjoilla olevan nuoren vähintään kahden viikon ajaksi toukokuun alusta elokuun loppuun kestävällä ajanjaksolla. Yhtä nuorta kohden tuki maksetaan vain kerran ja siihen ovat oikeutettuja vuosina 1995–2003 syntyneet nuoret. Nuorelle maksettavan palkan vähintään kyseessä olevalla alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukainen tai vähintään kuusi euroa tunnissa.

Tukea voidaan maksaa myös yrittäjän perheenjäsenistä, enintään yksi henkilö yrittäjää kohden, mutta tukea ei myönnetä yksityishenkilölle oman perheenjäsenen palkkaukseen. Samalle työnantajalle maksetaan tukea enintään kahden kesätyöntekijän palkkaamiseen. Tästä on poikkeuksena 4H-yhdistys, jolle maksetaan tukea viidestä kesätyöntekijästä.

Hakemus kesätyötuesta tulee toimittaa kuntaan viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Myöhässä saapuneille hakemuksille voidaan tukea myöntää saapumisjärjestyksessä, mikäli määrärahaa riittää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.