Kankaantiellä rakennuspalo

Julkaistu:

Lappajärven Kankaantielle tuli hälytys keskisuuresta rakennuspalosta aikaisin sunnuntaiamuna.

Päivitys klo 6:03: SV-Turkis Oy:n tiloissa oli syttynyt tulipalo sen sekoittamo ja varastotiloissa. Palolaitoksen päästyä kohteeseen rakennus paloi täyden palamisen vaiheessa ja kohteessa ollut runsas rasvan määrä vaikutti palon etenemiseen. Paikalla sammutustyötä suoritti yksiköitä Lappajärveltä, Evijärveltä, Vimpelistä ja Lapualta.

Palosta aiheutui huomattavat vahingot, tällä hetkellä vahinkoarvio on n. 1½ miljoonaa euroa.

Tulipalo on saatu rajattua. Henkilövahinkoja palosta ei aiheutunut.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.