Liian paksu perhoseksi on Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran syksyn näytelmä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KORTESJÄRVEN Ylikylän nuorisoseuran seuraavaksi voimanponnistukseksi on noussut Sisko Istanmäen kirjoittama, Finlandia-ehdokkaanakin noteerattu näytelmä Liian paksu perhoseksi.

–Vaikka jokainen tehty näytelmä on oma yksittäinen kokonaisuutensa, täydentää Liian paksu perhoseksi vuoden 2007 Niskavuoren naisista alkanutta, vahvojen naisten tarinoiden jatkumoa, kertoo nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio.

Näytelmän ohjaa näyttelijä-ohjaaja Eija-Irmeli Lahti.

Ylikylässä ei olla ensimmäistä kertaa tekemisissä Istanmäen tekstin kanssa.

–Syksyllä 2010 valmistimme ensi-iltaan kantaesitystekstin Sisarteni elämät, joka oli Istanmäen kynästä peräisin. Hänen tyylinsä kirjoittaa sopii ryhmällemme, mutta varsinkin paikalliselle yleisölle, Autio arvioi.

KAIKILLE avoimet lukuharjoitukset järjestetään tiistaina 27. helmikuuta kello 18 nuorisoseuran kahviossa.

–Harrastajanäyttelijöiden lisäksi paikalle toivotaan muun muassa lavastuksesta, puvustuksesta ja esimerkiksi tarpeistonhoidosta kiinnostuneita. Näyttämön takana tarvitaan myös harrastajia, Autio kannustaa.

Ylikylässä vastuu roolituksesta on vain ja ainoastaan ohjaajalla.

–Ohjaajan mukaan onnistunut esitys perustuu onnistuneeseen roolitukseen. Meille on tärkeä saada Eija-Irmeli Lahti tekemään tämä pohjalainen klassikkoteksti nuorisoseuran näyttämölle.

Liian paksu perhoseksi -näytelmä valmistuu ensi-iltaan syksyllä 2019.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.