Evijärvelle kunniamaininta OAJ:n kisassa

Evijärven lukion Potkua kemian opintoihin -kokonaisuus voitti OAJ:n järjestämässä Vuoden Opetus -kisassa yleisöäänestyksen ja sai Educa-messuilla kunniamaininnan.

Vuoden opetus -palkinto jaetaan tänään Messukeskuksessa. Palkinnon saa kuusamolainen Pojat lukevat pojille -kokonaisuus. OAJ:n järjestämän kilpailun tarkoituksena on nostaa esille toimivia arjen käytäntöjä ja pedagogisia oivalluksia.

Kilpailun yhteydessä järjestetyn yleisöäänestyksen suosikki oli Evijärven lukion Potkua kemian opintoihin -kokonaisuus. Evijärven lukio on järjestänyt opiskelijoilleen mahdollisuuden kemian perusopintojen (25 op) suorittamiseen yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston kanssa. Raati kiittelee opinnoissa käytettäviä menetelmiä, jotka ovat monipuolisia ja opiskelijoita osallistavia. Opiskelijat voivat myös hyödyntää perusopintokokonaisuutta jatko-opinnoissaan.

Kunniamaininnan saavat rehtori Riitta Mustajärvi ja kemian lehtori Kimmo Västinsalo Evijärven lukiosta sekä Associate Professor Timo Laaksonen ja yliopistonlehtori Riikka Lahtinen Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Jaa juttu: