Pärssinen vaikuttui Alajärvestä

Sanna Matintupa (oik.) sai kiitosta vuodestaan vs. hallintojohtajana. Nina Pärssinen aloitti virassa tänään.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lahdessa syntynyt Pärssinen on juristiksi valmistumisensa jälkeen työskennellyt asianajajana ja teollisuuden työnantajapuolella eri tehtävissä, viimeksi Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtajana. Pohjanmaalle Pärssisen toivat koirat.

–Minulla on ollut saksanseisojia 1990-luvun puolivälistä ja olen viettänyt täällä paljon aikaa erilaisissa tapahtumissa sekä metsästellen. Reilu vuosi sitten ostin Tiistenjoelta talon tukikohdaksi ajatuksena, että työuran loputtua muutan sinne. Sitten tuli tietoon tämä Alajärven paikka ja jonkin aikaa mietittyäni päätin tehdä elämänmuutoksen. Voin asua ja tehdä töitä siellä, missä haluan olla. Vuosien varrella tänne on tullut paljon ystäviä.

Pärssinen on vaikuttunut kaupungin investoinneista infraan ja liikuntapaikkoihin. –Paljon täällä tehdään ja on eteenpäin viemisen meininki. Kyllä seutukaupunkien merkitys Suomen työllistäjänä on tärkeä. Täällä on metalli- ja puutuoteteollisuutta, sitä kautta työpaikkoja ja kunnalle verotuloja. Työllisyysastekin on hyvää luokkaa. Kehä kolmosen sisäpuolella sen merkitys koko Suomelle välillä unohtuu.

Pärssinen pitää seudun vetovoimatekijänä väljyyttä ja luontoa.

–Täällä on helppo hengittää.

HALLINTOJOHTAJAN virkaa vuoden ajan hoitanut Sanna Matintupa aloittaa helmikuussa Järvi-Pohjanmaan perusturvan talouspäällikön äitiysloman sijaisena.

–Tykkäsin tehdä työtä ja olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden. Hienoja hetkiä on ollut henkilöstön kanssa, täällä on aivan mahtava henkilöstö kaupungintalolla. On ollut värikäs vuosi, paljon vaikeitakin päätöksiä, mutta niistä on selvitty. Ne ovat kuitenkin vain päätöksiä, eivätkä kohdistu keneenkään henkilökohtaisesti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.