Kauhava juhlii lauantaina 10-vuotista taivaltaan

Julkaistu:

Aihe:

Nykyinen Kauhavan kaupunki perustettiin kuntaliitoksella 1.1.2009, eli tänä vuonna vietetään sen 10-vuotisjuhlavuotta.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään lauantaina Kauhava 10 -juhlavastaanotto PowerParkin RoadHousessa. Vastaanotolle on kutsuttu kuntien, elinkeinoelämän ja järjestöjen edustajia sekä taiteilijoita ynnä muita henkilöitä, jotka kaikki ovat omalta osaltaan tehneet Kauhavaa tunnetuksi ja vieneet eteenpäin Kauhavan kehitystä. Juhlavastaanotolla esiintyy Kauhava Big Band ja siellä puhuvat eduskunnan puhemies Paula Risikko, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Janne Sankelo sekä kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Antti Kurvinen.

Merkkivuoden aikana tullaan järjestämään myös erilaisia yleisötilaisuuksia sekä ainakin tontinmyyntikampanja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.