Etelä-Pohjanmaan kulttuuriapurahat haettavina

Julkaistu:

Aihe:

SUOMEN kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan apurahojen seuraava hakuaika on 10.1.‒8.2.2019 kello 16 asti.

Apurahaa haetaan hakuohjeen mukaisesti apurahanhakijan verkkopalvelussa. Sähköpostilla lähetettyjä ja myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Apurahat jaetaan Etelä-Pohjanmaan rahaston vuosijuhlassa Kristiinankaupungissa 4.5.2019.

APURAHATOIMINNASSA kannustetaan rohkeisiin alueen kulttuuria, taidetta ja tiedettä uudistaviin hankkeisiin.

Rahaston painopistealueita ovat lasten ja nuorten kulttuuri sekä alueen elinvoimaa ja identiteettiä uudistavat hankkeet.

Apurahoja myönnetään yhteensä 1 100 000 euroa. SKR myöntää työskentelyapurahoja ja kuluapurahoja, sekä Kärkihankkeelle vähintään 40 000 euroa yhtenä tai kahtena apurahana. Lasten- ja nuortenkulttuuriin myönnetään kolmivuotinen hankeapuraha.

Tammikuun haussa on jaettavana 20 000 euroa Taidetta hoitolaitoksiin -hankkeisiin. Tukimuodon tavoitteena on edistää kulttuuristen oikeuksien yhdenvertaista toteutumista ja parantaa erityistä tukea tai hoitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua taiteen keinoin.

Pelit ovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana omana hakualana.

Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat Etelä-Pohjanmaan rahaston toimialueella (Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat) toimivat hakijat, alueella suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen tai taiteellinen työ sekä alueellisesti merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet. Apurahat jakaantuvat työskentelyapurahoihin ja kuluapurahoihin. Tyypillisiä rahoituskohteita ovat esimerkiksi väitöskirjatyö, taiteellinen työskentely sekä erilaiset tapahtumat.

APURAHAINFO- ja neuvontatilaisuudet järjestetään Vaasassa 17. tammikuuta ja Seinäjoella 22. tammikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.