Lehtiniemi jätti eroanomuksen

Lappajärven kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemi siirtyy eläkkeelle syyskuun alussa.

Lappajärven kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemi on tänään tiistaina jättänyt eroanomuksen tehtävästään. Hän jää eläkkeelle syyskuun alussa.

Lehtiniemi kertoo blogissaan, että hänellä tuli täyteen tiistaina 8. tammikuuta tasan 40 vuotta Lappajärven kunnan palveluksessa. Hän aloitti 8. tammikuuta vuonna 1979 Lappajärven kunnan taloussihteerinä. Tuosta ajasta Lehtiniemi on ollut vuoden ajan Suomen Kuntaliiton kuntatarkastajana ja noin viisi ja puoli vuotta Kauhavan kaupungin talousjohtajana. Lehtiniemi on toiminut Lappajärven kunnan taloussihteerinä, kunnankamreerina, hallintojohtajana ja kunnanjohtajana yhteensä 34 vuotta.

Uutista päivitetty tiistaina 8. tammikuuta kello 10:15. Lisätty tietoja Lehtiniemen blogikirjoituksen perusteella.

Jaa juttu: