Järviseudun Sanomat etsii kesätoimittajaa

Kiinnostaako mielenkiintoinen tehtävä Järviseudun alueen suurimmassa paikallismediassa?

Olet etsimämme henkilö, jos kiinnostut ajankohtaisista aiheista ilmiöistä, löydät mielenkiintoiset uutiset oma-aloitteisesti, hallitset lehtityön perusteet, osaat valokuvata, sinulla on ajokortti ja ymmärrät somea sekä viestintää digitaalisissa kanavissa.

Me tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työtoverit ja kiinnostavat juttuaiheet.

Lisätietoja: Päätoimittaja Juho Kuorikoski, 044 7656 706, juho.kuorikoski@jarviseudunsanomat.fi

Haku päättyy 28. helmikuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.