Järviseudun Sanomat etsii kesätoimittajaa

Julkaistu:

Aihe:

Olet etsimämme henkilö, jos kiinnostut ajankohtaisista aiheista ilmiöistä, löydät mielenkiintoiset uutiset oma-aloitteisesti, hallitset lehtityön perusteet, osaat valokuvata, sinulla on ajokortti ja ymmärrät somea sekä viestintää digitaalisissa kanavissa.

Me tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työtoverit ja kiinnostavat juttuaiheet.

Lisätietoja: Päätoimittaja Juho Kuorikoski, 044 7656 706, juho.kuorikoski@jarviseudunsanomat.fi

Haku päättyy 28. helmikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.