• Uljas Saari kokeili leikisti savusukeltamista Päivä paloasemalla -tapahtumassa Evijärvellä. Vierellä nuorisopalokuntalainen Julianna Koskimäki. Kuvat: Henri Ruuska
  • Rafael Eronen istahti auton takapenkille. Taustalla Emil Eronen ja Nataly Kontiainen.
  • Eetu Koskipuisto paloauton ratissa.
  • Jari Övermark on Evijärven paloaseman asemavastaava palomies. Hän on työskennellyt Evijärven asemalla vuodesta 2011, ja oli sitä ennen Lehtimäellä. Hän on myös Idols-finaaliin juuri ennen paloasemapäivää päässeen Jere Övermarkin isä. –Vaimo ja sisko jännittivät enemmän kuin minä, Övermark naurahti. –Vaikka sanotaan, että lappajärveläiset äänestävät, niin mulla on luotto siihen, että koko Pohjanmaa on hengessä mukana.
  • Juulia Autio ambulanssin ohjaksissa.
  • Minttu Laukkonen paloauton etupenkillä. Kuvassa myös Peke-järjestelmän (pelastuksen kenttäjohtojärjestelmä) näyttö, jonka avulla pelastustehtävissä olevat yksiköt ovat koko ajan tilanteen tasalla sen suhteen, miten operaatio sujuu.
  • Aatu Mattila ja palomiehen kypärä.

Kuvia Evijärven paloasemapäivästä

Lapsiperheet tutustuivat lauantaina Evijärven paloasemaan. Päivä paloasemalla -tapahtuma on osa valtakunnallista paloturvallisuusviikkoa.

Jaa juttu: