Uusiakin nimiä Kauhavalle

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN seurakuntavaaleissa valittiin 27 edustajaa, joista 12 oli uusia.

Uusina valittiin Aarno Heinonen, Jorma Kari, Tapio Karjanlahti, Marita Kunnari, Eeva-Maria Laakso, Oona-Mari Marsch, Aira Mäkinen, Päivi Mäkinen, Tarja Pellinen, Esa Puronvarsi, Suvi Rantala ja Mari Rintanen.

Parhaiten uusista kasvoista menestyi Jorma Kari 97 äänellä.

Muut ääniharavat olivatkin jo vanhoja tuttuja. Kaikista ehdokkaista eniten ääniä sai uudelleen valittu Esa Vaittinen (138 ääntä), toiseksi eniten Pirkko Malmi (134) ja kolmanneksi eniten Ritva Heinonen (108).

Kortesjärveläisistä suosituin oli Sirpa Saarijärvi (102), joka valittiin myös uudelleen.

NOIN 12 000 äänioikeutetusta äänensä kantoi kekoon 2 683. Äänestysprosentti oli 21,8. 16–17-vuotiaista äänesti 15,3 prosenttia.

Vaalilautakunta ei julkaissut lopullisia äänimääriä pitäjittäin eriteltyinä, eli ei ole tiedossa, mitkä olivat Kortesjärven ja Härmien omat äänestysprosentit. Sen sijaan ennakkoäänistä nuo luvut kerrotaan: kanta-Kauhavan ennakkoäänestysprosentti oli 12, Alahärmän 12,4, Kortesjärven 13 ja Ylihärmän 15,4. Yhteensä ennakkoon äänesti 12,5 prosenttia kauhavalaisista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.