Muistoseurat 2 ensi-iltaan jouluna

Muistoseurojen jatko-osaa kuvattiin Alapään nuorisoseuralla kesällä.

Julkaistu:

Aihe:

MUUN muassa Jarmo Kumpulan tähdittämä Muistoseurat-jatko-osa saa ensi-iltansa 28. joulukuuta Y-Kinossa.

–Raakaversio on katsottu, ja kovasti olen toiveikas. Se on ykkösosaa mukaansatempaavampi, ja mukana on herkullisempia kohtauksia. Uskoisin, että porukka poistuu elokuvasta vielä enemmän hymy huulillaan, Kumpula sanoi Härmänkylän nuorisoseuralla viime viikolla.

Hänen tavoitteenaan on ainakin uusia ne 3 000 katsojaa, jotka suosittu ensimmäinen osakin keräsi teattereihin viime vuonna.

Hänen mukaansa näyttelijät ovat onnistuneet kitkemään suorituksistaan pahimmat teatterimaisuudet.

–Me oltiin ekana vuonna niin totaalisen vihreitä, että kai me nyt jotain ollaan opittu. Mutta ei ehkä vielä Hollywood-palkintoja odoteta, hän naurahtaa.

Evijärveläis- ja lappajärveläisväriäkin sisältävässä kakkososassa on myös aiempaa vähemmän kauhavalaisia sisäpiirin vitsejä.

–Ykkösestä on jotkut sanoneet, etteivät he ymmärtäneet joitain vitsejä. Luulisin, että tätä uutta on helpompi vieraankin katsoa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.