Lappajärven liittyminen lisää perusturvan henkilöstöä

Julkaistu:

Aihe:

Siirtyvistä työpaikoista virkoja ovat kaksi hammaslääkärin virkaa sekä geronomin toimi, joka on muutettava tehtävän sisältämän päätöksenteon vuoksi viraksi.

Hammashuoltoa tuotetaan lappajärveläisille myös kahden siirtyvän hammashoitajan ja yhden suuhygienistin voimin.

Vastaanottopalveluihin siirretään neljä terveydenhoitajaa, joista yksi vastaa diabeteshoidosta, toinen kouluista, yksi lastenneuvolasta ja kouluista sekä yksi työterveyshuollosta. Lisäksi siirtyvät sairaanhoitaja, välinehuoltaja ja osastosihteeri.

Kotihoitoon siirtyy kolme sairaanhoitajaa, kaksi terveydenhoitajaa, 15 lähihoitajaa sekä kaksi kotiavustajaa. Heihin kuuluvat Maijalan tiloissa toimivat kotihoidon työntekijät, jotka siirtyvät kotihoidon resursseihin.

Sosiaalipalveluihin, vammaisten ja mielenterveysasiakkaiden työ- ja päivätoimintaan, siirtyvät vastaava ohjaaja, kolme ohjaajaa sekä ryhmäavustaja.

UUSIA virkoja ja toimia Järvi-Pohjanmaan perusturvassa perustetaan Lappajärven tilastollisiin asiakastietoihin ja asiakkuuksien siirtymiseen perustuen. Vastaanottoon perustetaan terveyskeskuslääkärin virka ja kaksi sairaanhoitajan tointa.

Sosiaalipalveluihin tarvitaan kaksi sosiaalityöntekijän virkaa sekä perheohjaajan, perhetyöntekijän ja psykologin toimet. Lisäksi perhepalveluihin perustetaan johtavan sosiaalityöntekijän virka.

-Näiden täyttämisessä olemme jo hyvällä mallilla, kertoi vt. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti.

Samalla Alajärven vastaanoton terveyskeskusavustajan toimi muutetaan sairaanhoitajan toimeksi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoiselta siirtyvien toimien perustamisesta päättää henkilöstöjaosto. Virkojen perustaminen menee kaupunginvaltuuston päätettäväksi. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.