18 haki Alajärven hallintojohtajaksi

Hallintojohtajan virkaa hakivat Jere Alhonen, HM, Merja Enlund, HM, Jouko Hyppönen, HM, Paula Granbacka, KTM, Teemu Heinonen, HM, Atte Hotti, LitM, Pasi Lievonen, HM, Tuula Mäkinen, KTM, Jaana Niemelä, YTK, Jouni Niskanen, HTT, Anssi Nykänen, HM, Sanna Schutskoff, KTM, Hannu Sorvari, OTK, Magnus Tuomaala, OTM, sekä neljä henkilöä, jotka eivät halua nimeään julkisuuteen.

Valintatoimikunta kokoontuu tänään tarkastelemaan hakemuksia ja todennäköisesti päättää haastatteluun kutsuttavat.

–Haastattelut ovat varmaankin viikon 46-47 aikana. Sen jälkeen pohditaan, lähetetäänkö hakijoita soveltuvuustesteihin. Päätös uudesta hallintojohtajasta voisi tulla joulukuun tai tammikuun valtuustossa, kertoi kaupunginjohtaja Vesa Koivunen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.