Kulttuuriavustukset, museo- ja liikuntapalvelut omiin käsiin

Vimpelin kunta ei tilaa kulttuuriavustusten jakoa, museopalveluita eikä liikuntapalveluita Alajärven kaupungilta vuoden 2020 alusta alkaen.

Varhaiskasvatus, opetus, kirjasto- ja vapaa-aikapalvelut (sisältäen nuorisopalvelut) jäävät Alajärven tuotettaviksi.

Kulttuuri- ja museotoiminnan talousarvioon vuodelle 2019 lisätään 3 000 euron määräraha kulttuuritapahtuman järjestämiseen Vimpelissä vimpeliläisten esiintyjien voimin. Talousarvioon sisältyy kulttuuriohjaajan palkkaaminen kesäajalle järjestämään erilaisia tapahtumia, mahdollisesti työllistämistuella. Avustuksiin lisättiin 1 000 euroa sillä ajatuksella, että joku järjestö ottaisi vastuulleen museoiden aukiolon järjestämisen kesäaikana. Nykyisin museot ovat olleet avoinna nuorten työllistämiseen tarkoitetun määrärahan avulla.

Nuorisotoimen tilaukseen lisätään 5 000 euroa nuorisotilan aukioloajan lisäämiseen ja Ohjaamo-toiminnan jalkauttaminen Vimpeliin keskimäärin tunnin viikossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.