Surma-ahoa kuunteli 150

Carita Surma-aho harjoituksissa syyskuussa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

CARITA SURMA-AHON Evijärvellä syyskuun lopussa järjestämä konsertti keräsi noin 150 katsojaa.

Konserttikappaleet olivat Surma-ahon itse säveltämiä ja sanoittamia. Niitä tulkitsivat hänen itsensä lisäksi Maj-Lis Rantala, Jorma Syrjälä ja Tuomo Övermark. Övermark säesti kitaralla, Satu Lumiaho viululla ja Antti Purola haitarilla.

Surma-aho kertoo olevansa hämmentynyt hänelle sadelleista kiitoksista.

–Se, miten yleisö eli mukana lauluissa, oli lähes käsinkosketeltavaa. Moni tuli sanomaan, että sanat olivat monessa laulussa kuin omasta elämästä, ja että kokonaisuus oli erittäin hyvä, kun oli vaihtelevia lauluja.

Oman osansa ihastuneesta palautteesta olivat saaneet myös kaustislaiset Terttu ja Alpo Nikula. He olivat toimineet inspiraationa Surma-ahon kirjoittamalle tangolle. Kun tuo kappale esitettiin Evijärvellä, Nikulat tanssivat sen tahtiin.

SURMA-AHO kertoo, ettei muita esityksiä ole suunnitteilla. Lauluista kuitenkin tehdään syksyn aikana äänite, ja lisäksi itse konsertti kuvattiin.

–Esko Försti Pietarsaaresta kävi vaimonsa Airan kanssa kuvaamassa konsertin. Hän editoi sitä, ja se on ehkä parin viikon päästä valmis. Eskolta voi suoraan tiedustella, jos haluaa tallenteen itselleen. Ohjelma tulee myös Pietarsaaren paikallistelevision lähetyksenä, joka näkyy rannikolla joskus. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.