Evijärveläislähtöisestä Maj-Lis Rantalasta karaokemestari

Maj-Lis Rantala Evijärvellä syyskuussa.
Evijärveläislähtöinen Maj-Lis Rantala voitti lokakuun alussa 70-vuotiaiden naisten sarjan Eläkeliiton valtakunnallisessa karaokekilpailussa.

VAASALAINEN, Evijärven Kattilakoskelta kotoisin oleva Maj-Lis Rantala voitti lokakuun alussa 70-vuotiaiden naisten sarjan Eläkeliiton valtakunnallisessa karaokekilpailussa.

Rantala lauloi semifinaalissa Kristiina Ronimuksen sävellyksen Sydänyöllä, jota on esittänyt aiemmin muun muassa Tuulikki Eloranta. Finaalikappale oli Erik Lindströmin säveltämä Pois haihtuu haaveet.

–Taso oli kova varsinkin miehissä, mutta ihan hyviä laulajia oli naisissakin. Yllätyksekseni voitin, Rantala naurahtaa.

Rantala ei ollut aiemmin osallistunut Eläkeliiton karaokekilpailuihin, mutta hänellä oli takanaan useita muita paikallisia ja valtakunnallisia kisoja. Vuonna 2013 hän voitti Espoossa iskelmäkaraoken suomenmestaruuden.

–Tämä voitto merkitsee tosi paljon. Tämä oli nyt viimeinen kilpailuni, johon osallistun, koska ikä tulee vastaan. Siinä mielessä mahtava lopettaa tähän. En toki laulamista itsessään lopeta, mutta kilpailut ovat minun osaltani takanapäin.

Eläkeliiton karaokemestaruuskilpailu järjestettiin Leppävirralla Pohjois-Savossa. Piirikarsinnat järjestettiin alkuvuodesta. Kilpailuissa oli kaksi ikäsarjaa: 50–69-vuotiaat sekä yli 70-vuotiaat. Molemmissa oli miesten ja naisten sarja.

Etelä-Pohjanmaata edustivat finaaleissa Rantalan lisäksi Else Niinisalo Peräseinäjoelta, Arvo-Matias Mansikkaviita Jalasjärveltä ja Seppo Kujala Ylistarosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.