Esko Ahosta esitetään E-P:n eläkeliiton puheenjohtajaksi

Esko Ahonen vuonna 2017. Kuva: Maija Ahonen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ELÄKELIITON Evijärven paikallisyhdistys esittää Järviseudun aluekokouksen yksimielisellä tuella, että piirin eli Etelä-Pohjanmaan eläkeliiton puheenjohtajaksi valitaan 17. marraskuuta järjestettävässä kokouksessa Esko Ahonen.

Piirin nykyinen puheenjohtaja Merja Uusitalo on jäämässä pois tehtävästä.

Evijärven eläkeliiton puheenjohtaja Matti Kuusisaari perustelee, että Ahosen valintaa haluttiin tukea, koska hänellä on suhteita ja kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Evijärveläislähtöinen Ahonen on tehnyt uran kansanedustajana sekä nuorisoseurojen parissa. Hän toimi keskustan kansanedustajana kaksi kautta vuosina 2003–2011 ja Suomen nuorisoseurojen puheenjohtajana vuosina 2006–2016.

–Muuttuvassa yhteiskunnassa Ahonen entisenä kansanedustajana tietää, miten sote-asiat vaikuttavat eläkeläisiin ympäri Suomea. Harvaan asutulla alueella tarvitaan ryhmien ja yhdistysten tukitoimintaa, etteivät vanhukset syrjäänny ja jää ilman tukea. Ajattelimme Evijärven yhdistyksessä, että Eskon kautta Etelä-Pohjanmaan alueelle saadaan parasta mahdollista tukea, Kuusisaari sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.