Vastuullinen Virtanen kerää AIV-liuosastioita

4H-nuori tarkastaa astiat ja pakkaa ne kuljetusta varten yhdessä viljelijän kanssa, kuva: Tiina Rinne.

Julkaistu:

Aihe:

AIV-astioiden keräyskampanja Vastuullinen Virtanen järjestetään nyt jo kolmatta kertaa. Viime vuonna viljelijät palauttivat keräykseen noin 9 000 kanisteria ja 700 tynnyriä.

Keräys toteutetaan siten, että viljelijät voivat 14.–15.9. ilman maksua toimittaa tyhjät liuoskanisterit ja -tynnyrit 4H-yhdistysten keräyspisteisiin. Keräykseen voi jättää 30 litran AIV-kanistereita ja 200 litran AIV-tynnyreitä, jotka ovat sisältäneet Kemiran, Tamincon tai Eastmanin pakkaamia AIV, Prima, Mestarin Vahva, Stabilizer tai Propcorn -tuotteita. Astioiden tulee olla tyhjiä, ehjiä ja korkkien ja kansien kierrettyinä paikoilleen. Muita markkinoilla olevia säilöntäainekäytössä olevia astioita ei turvallisuussyistä oteta vastaan.

Mainos

4H-nuori tarkastaa astiat ja pakkaa ne kuljetusta varten yhdessä viljelijän kanssa. Viljelijöitä pyydetään tuomaan mukanaan myös kuormalavoja, joita tarvitaan pakkaamisessa. Eastman huolehtii keräyspisteen tyhjennyksestä keräyksen päätyttyä.

Keräyspisteet alueellamme: Alajärvi, os. Sairaalatie 28 (Halpa-Hallilta terveyskeskuksen suuntaan, oikealla puolella tietä, piha-alue.) Evijärvi, Evijärven osuusmeijeri os. Kauppatie 14, Evijärvi (Kirkonkylän päätien varressa vasemmalla oleva vanha meijerirakennus). Soini: Teollisuustie 11, Teollisuusalue, Print-hallin takana

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.