Kun peto on kruunun merkissä, niin kruunu maksaa vahingot

Julkaistu:

Aihe:

Kansanedustajat Reijo Hongisto (sin), Anne Kalmari (kesk) ja  Markku Eestilä (kok)  vaativat, että suurpetojen aiheuttamat koira- ja kotieläinvahingot maksetaan täysimääräisinä. He ovat mielissään, että ministeriössä tehdään töitä, että viljelyksien, eläinten ja irtaimiston vahingot rinnastettaisiin henkilövahinkojen perusteella maksettaviin korvauksiin, jotka maksetaan budjetista riippumatta.

– Kannustamme vahvasti maa- ja metsätalousministeri Leppää viemään riistavahinkolain muutoksen läpi.  Samalla on syytä varmistaa, että suurpetovaroista maksetut vahingot ovat todellisia ja tapahtuneita, toteavat maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsenet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.