Avoin kirje Lappajärven kunnan päättäjille

Vetoamme teihin, jotta tekisitte parhaanne uuden koulun rakentamiseksi. Tarvitsemme nyt tahtoa kääriä ripeästi yhdessä hihat ja ryhtyä tuumasta toimeen tulevaisuuden Lappajärven hyväksi!

Lähestymme teitä, arvoisat kuntapäättäjät, avoimella kirjeellä uuden koulun rakentamisen puolesta Lappajärvelle. Uuden koulun myötä ensisijaisesti pienimmät kuntalaisemme saisivat arvoisensa terveellisen, turvallisen ja uusia oppimismenetelmiä edistävän oppimisympäristön.

Viihtyisä ja monipuoliseen toimintaan suunniteltu rakennus palvelisi myös laajemmin kuntalaisia tarjoten mahdollisuuksia hyvinvointiin koko yhteisölle. Nykyaikainen, eri-ikäisten monitoimitilaksi muuntautuva koulurakennus asianmukaisine liikuntatiloineen olisi kunnan vetovoimatekijä. Myös nuoriso- ja kulttuuritoiminta Lappajärvellä voisi kaivata uusia tiloja, ja parhaimmillaan monitoimitila palvelisikin lapsia, nuoria, aikuisia, perheitä, senioreita, eri alojen harrastajia ja yhdistyksiä – kooten kuntalaiset saman katon alle.

Vetoamme teihin, jotta tekisitte parhaanne uuden koulun rakentamiseksi. Tarvitsemme nyt tahtoa kääriä ripeästi yhdessä hihat ja ryhtyä tuumasta toimeen tulevaisuuden Lappajärven hyväksi!

Jaa juttu: