Lukijan mielipideartikkeli:

Jeesus-taulun tarina

Taulussa on jotakin erikoista. Oven ulkopuolella ei ole ripaa, ja ovi on lukossa. ulkopuolelta ei voi ovea avata. Vain sisäpuolella oleva voi avata oven.

Edesmenneen setäni olohuoneen seinällä oli vanha taulu. Sedän emäntä oli ripustanut sen kamarinsa seinälle. Nykyään se on jälkipolvella olohuoneen seinällä. Taulu kuvaa Jeesusta, joka kolkuttaa oveen. Taulu kuvaa meidän sydämemme ovella seisovaa Herraa.

Taulussa on jotakin erikoista. Oven ulkopuolella ei ole ripaa, ja ovi on lukossa. ulkopuolelta ei voi ovea avata. Vain sisäpuolella oleva voi avata oven.

Ilmestyskirjassa Apostoli Johannes kirjoittaa, että katso, minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan ja hän minun kanssani.

Olet varmasti monta kertaa kuullut Hänen kolkutuksensa äänen sydämessäsi. On aivan eri asia vain kuulla kuin avata ovi. Raamatun mukaan Jumala kutsuu meitä ihmisiä kaksi tai kolme kertaa elämämme aikana .Jeesus sanoo, joka ottaa minut vastaan sillä on elämä ja yltäkylläisyys. Sen olen saanut kokea omassa elämässäni. Vain Herra Jeesus voi antaa elämälle tarkoituksen.

Sanassa sanotaan että synnistä saa vain lyhytaikaista nautintoa (Apostolien teot 2:37–39). Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille Apostoleille: Miehet veljet mitä meidän pitää tekemän? Pietari vastasi: tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte pyhän hengen lahjan, sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu, ketkä ikinä Herra meidän Jumalamme kutsuu.

Jeesus sanoo, että tulkaa minun tyköni kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.

Mikä sinua vielä pidättelee? Pelkäätkö, että sinun täytyy luopua jostakin rakkaasta, olipa se sitten mitä tahansa? Jos luovut, niin sana lupaa, että saat monin verroin enemmän takaisin jo tässä ajassa ja iankaikkisen elämän taivaassa. Jeesus sanoi: Joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen. Joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.

Mitä ajattelemme tästä? Mietit ja ehkä lasket kustannuksia, niin kuin eräs yli 90- vuotias iäkäs mieshenkilö kysyi, että eikös siinä pidä luopua kaikesta, jos ja kun ottaa Jeesuksen elämänsä Herraksi.

Valitettavaa on, että ihminen ei halua. Eräässä vanhassa laulussa sanotaan: mieti tarkoin matkamies, minne päättyy sinun ties. Taivaan loistoon ja ihanuuteen, vai Gehannaan, joka on hepreankielinen sana kadotuksesta. Jumala ei halua, että yksikään hukkuisi, vaan että kaikki pelastuisivat ja kaikilla olisi Iankaikkinen Elämä. Tartu ystävä pelastukseen, kun vielä aikaa on.

Anne-Marja Hietanen, Vimpeli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.