Yrittäjän päivän 5.9. tapahtumia

Yrittäjän päivää juhlitaan huomenna keskiviikkona 5.9.

Julkaistu:

Aihe:

ALAJÄRVI: Yrittäjien kyselytunti  5.9. klo 18 Alvariinissa. Yrittäjillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä Alajärven kaupungin  viranhaltijoille ja kaupunginhallituksen jäsenille mieltä painavista asioista. Hotelli-Ravintola Alvarini, Paavolantie 1, Alajärvi.

EVIJÄRVI: Kunnan ja yrittäjien aamukahvit Liikenneasema Mäntyhovissa 5.9. klo 7.30-9. Mukana puheenjohtaja Rankinen ja kunnanjohtaja Kejonen sekä EP Yrittäjien järjestökoordinaattori Noora Mykkänen. Puhetta markkinoinnista ja ajankohtaisista asioista.

KAUHAVA: Yrittäjän päivänä 5.9. klo 8.30-10.30 Hela-Ravintola, Kauppatie 109, yrittäjille suunnatun teemakoulutuksen ensimmäinen tilaisuus: Tilinpäätösten lukutaito. Asiantuntijana yritystoiminnan kouluttaja Kirsi Övermark, SYO. Seuraavat tilaisuudet: Myynnin tehotrendit ke 10.10. klo 14-16 Road House Alahärmä; Kannattavaa yritystoimintaa ti 20.11. klo 16.30-18.30 Härmän Kylpylä Ylihärmä; Somen mahdollisuudet to 13.12. klo 8-10 SEO Kortesjärvi. 

LAPPAJÄRVI: Hotelli Kitivippu 5.9. klo 8-9. Keskustelun ja aamiaisen lomassa yrittäjä Kaarlo Finnilä kertoo oman yrittäjätarinansa. Tilaisuuden järjestää Lappajärven kunta ja Lappajärven yrittäjät, avoin kaikille Lappajärvellä toimiville yrittäjille. 

VIMPELI: Vimpelin kunta kutsuu yrittäjät aamupalalle Yrittäjän päivänä 5.9. klo 7:30-9 Toimelaan, Lakasenkuja 4, Vimpeli. Keskustelua ajankohtaisista aiheista. Vimpelin elinkeinovaliokunnan kuulumisia. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.