Valtuustolle esitetään investointilupahakemuksen hyväksymistä

Kauhavan kaupunginhallitus esittää valtuustolle Kaksineuvoisen lupahakemuksen tukemista.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on päättänyt hakea valtioneuvostolta investointilupaa uuden hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi.

Kauhavan kaupunginhallitus esittää valtuustolle Kaksineuvoisen lupahakemuksen tukemista. Kaupunginhallitus esittää myös, että valtuusto antaisi kaupunginhallitukselle valtuudet asian jatkovalmisteluun yhteistyössä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kanssa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.