Karvala Oy:n mallisto laajenee

Julkaistu:

Aihe:

Karvala Oy on jatkanut tuotekehitystään ja sen ensimmäinen KOLO by Karvala tuote on ääntä vaimentava lemmikkipeti. Suomessa valmistettavan PET-huopaisen pedin seinärakenteen äänenvaimennuksen tehoa voi tarvittaessa lisätä akustiikkalevyn avulla. Pedin ovat suunnitelleet Matti Korpela ja Timo Hoisko Pohjanmaalta.

Myös Forest folk -mattomallisto on saanut uusia jäseniä Liina Blomin suunnittelemista puuvillaisista ja villaisista matoista. Malliston Pohjanmaalla valmistetut pellava-puuvillamallit on suunnitellut Mervi Pesonen. Suomessa valmistetussa puuvillakuteessa on 80 % kierrätettyä puuvillaa. Esikutistettujen mattojen puuvilla- ja pellavakuteet värjätään Lappajärvellä.

KOLO lemmikkipeti ja Forest folk mattomallisto ovat näytteillä 12.9. alkavilla Habitare-messuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.