Katukoris innosti liikkumaan

Julkaistu:

Aihe:

K-Ryhmän ja Koripalloliiton yhteistyössä järjestämä tapahtuma on kiertänyt Suomea joitakin vuosia ja rantautui tiistaina aamupäivällä ensimmäisen kerran Vimpeliin. Vedon koripallojaosto, K-Market Veto ja koulut järjestivät tapahtuman yhteistyönä. Kymmenellä koripallokentällä palloa pomputteli noin 200 alakouluikäistä lasta leikkimielellä, mutta hiki helmeillen. Vimpelin yhteiskoulun ja Aapiskujan koulun lisäksi pelaajia oli Evijärveltä. Enemmänkin olisi mahtunut mukaan.

–Mukavaa, kun saa pelata kavereiden kanssa. Ryhmähenki on parasta, totesi evijärveläinen Kasper Ahlsved.

–Kiva, että tällaisia järjestetään, lisäsi Andri Lukas.

Evijärveläiset kuudesluokkalaiset totesivat, etteivät pelaa korista muuten ”hirveän paljon”, mutta nauttivat pelaamisesta silminnähden.

KAKSITUNTISEN rupeaman puolessa välissä pidettiin evästauko. Sen aikana järjestettiin haasteheittokisa, kun K-Marketin henkilökunnan, Vedon korisnaisten ja Vedon Superpesis-joukkueen edustajat mittelivät tarkkuusheitossa. Kilpailu kori- ja pesäpallojoukkueiden välillä oli tiukka ja voittajan selviäminen vaati useita heittokierroksia. Erityisesti Janne Mäkelä sai nuorelta yleisöltä raikuvaa kannustusta. Lopulta Mäkelä ja Olli Heikkala selviytyivät kisan voittajiksi.

Kauppias Ulla Laakso innostui mukaan heti saatuaan tiedon, että kiertue voisi vierailla Vimpelissä.

–En ihan ensimmäisen sähköpostin jälkeen tiennyt, mitä odottaa. Yllätyin, kun ensin tuli tieto 120 ilmoittautuneesta ja lopulta määrä nousi näinkin suureksi. Tämä on aivan mahtava tapahtuma. Järjestelyt yhteistyössä seuran ja koulujen kanssa sujuivat hyvin.

Laakso toivoi, että pelaamassa olleille syttyisi palo lajiin ja koripallon pariin saataisiin lisää nuoria.

Päivän päätteeksi kaikille joukkueille lahjoitettiin oma koripallo, joten pelaamista voi jatkaa myös koulussa välitunneilla.

https://www.youtube.com/edit?ar=1&o=U&video_id=gJzm5_OPP6E

https://www.youtube.com/edit?ar=1&o=U&video_id=D_s2VD6bzy0
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.