Emma Kivikangas Kauhavalta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

SDP:n kaupunginvaltuutettu 19-vuotias Emma Kivikangas Kauhavalta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Eri puolelta piiriä tulevan tuen kannustamana kaupunginvaltuutettu Kauhavalta ja Demarinuorten liittohallituksen jäsen Emma Kivikangas on antanut suostumuksensa asettua ehdokkaaksi kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Oma puolueosasto Kauhavan Sosialidemokraatit esittää Kivikangasta ehdokkaaksi. Lisäksi tukensa ovat osoittaneet Lapuan sekä Järviseudun alueen Sosialidemokraatit.

– Kevään 2019 vaalit ovat vaalit, jotka tulevat näyttämään Suomen tulevaisuuden suunnan. Haluan olla tekemässä työtä tasa-arvon ja inhimillisemmän Suomen puolesta, jossa jokainen tuntisi olonsa turvalliseksi. On meistä itsestämme kiinni, minkälaisen maailman haluamme jälkipolvillemme jättää, kertoo Kivikangas tiedotteessaan.

Emma Kivikangas on tämän kevään ylioppilas ja opiskelee tällä hetkellä avoimessa yliopistossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.