HILLA 2018, yhteistoimintaharjoitus kokonaisturvallisuuden hengessä

Kauhavalla järjestettävän HILLA18 yhteistoimintaviikonlopun aikana pidetään myös etsinnän peruskurssi. Kuva: Pohjanmaan Vapepa.

Julkaistu:

Aihe:

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri, Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) Pohjanmaan maanpuolustuspiiri, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Vapepa, Pohjanmaan poliisilaitos ja  Etelä-Pohjanmaan  pelastuslaitos järjestävät  toimintaviikonlopun  15.-16.9.2018. Tavoitteena on kouluttautua ja harjoitella järjestöjen ja viranomaisten yhteistoimintaa ja varautumista kriisitilanteiden varalle Kauhavalla, LSK Business Parkin alueella.

Viikonlopun aikana järjestetään yhdeksän varautumiseen ja turvallisuuteen, sekä vapaaehtoisten toimijoiden valmiuteen liittyvää koulutusta. Aiheina ovat joukkomuonitus, ensiapuryhmien harjoituskurssi, etsinnän peruskurssi ja maastojohtajakurssi, henkinen tuki, maastoensiapu, valmiusryhmien koulutus, vapaaehtoistoiminta poikkeusoloissa sekä viestikoulutus. Viikonloppu huipentuu viranomaisten johtamaan yhteistoimintaharjoitukseen, johon osallistuvat kaikki lauantain kurssien osallistujat ja erityisesti alueen Vapepan ja SPR:n hälytysryhmiin sijoitetut vapaaehtoiset.

Mainos

Kurssia hallinnoi MPK, jonka järjestelmän kautta voi ilmoittautua kaikille lauantain 15.9. kursseille ja samalla myös sunnuntain 16.9. harjoitukseen.

HILLA 2018-koulutuksista on tarkempaa tietoa MPK:n koulutuskalenterissa ja Pohjanmaan Vapepan nettisivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.