Vimpelissä keskitytään positiivisuuteen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Yrittäjät antaa Vimpelin positiivisimmalle henkilölle kunniamaininnan. Palkitseminen tapahtuu kesämarkkinoilla Saarikentällä 14.7. osana markkinaohjelmaa. 

–Tarkoitus on äänestää koko kylän keskuudesta positiivisin henkilö. Äänestää saa juhannuksen jälkeen kahden viikon ajan vimpeliläisissä kauppaliikkeissä tai muissa palveluliikkeissä. Kauppiaat ja keskustan toimijat saavat halutessaan pystyttää ”äänestyspisteen” omiin tiloihin. Omaa suosikkia saa äänestää, mutta oma ehdotus pitää perustella, jotta se voidaan ottaa huomioon äänten laskennassa, kertoi VImpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Valittava henkilö voi olla virkamies, luottamushenkilö tai tavallinen kuntalainen. Vimpelin positiivisin on henkilö, joka valovoimaisuudellaan ja positiivisuudellaan kannustaa muita, hän ei puhu pahaa eikä korosta negatiivisuutta, hän on ystävällinen ja lämmin henkilö, joka ajaa yhteistä hyvää, kunnan elinvoimaa ja kehittämistä sekä iloisuutta ja uudistumiskykyä. Kunniamaininta voidaan antaa myös erityisen hyvästä ja positiivisesta asiasta, tapahtumasta tms. jonka syntymiseen henkilö on vaikuttanut ratkaisevasti.

Vimpelin Yrittäjät valittiin alkuvuonna Vuoden paikallisyhdistykseksi. Yhdistys on tehnyt valtavasti töitä, nostaakseen positiivisesti pientä kuntaa ja sen yritystoimintaa sekä tapahtumia esille. Tässä on onnistuttu yhteen hiileen puhaltamalla. Lisäksi Vimpelin kunta sai Suomen Yrittäjien Elinkeinopoliittisessa mittaristossa 2018 positiivista näkyvyyttä. Vimpeli mainittiin 10 parhaan joukossa elinkeinopolitiikkaa merkittävästi parantaneiden kuntien joukossa.

–Tämä oli jälleen yksi upea, positiivinen näkökulma ja iloinen asia, jota ei pidä jättää huomiotta. Nyt Vimpelissä on huippudraivi päällä, mutta kaiken arkisen kiireen keskellä joskus unohtuvat nämä kaikki hyvät asiat, mitä meillä on. Toisinaan käy niin, että keskusteluihin nousevat pelkästään negatiiviset näkökulmat. Positiivisuutta korostamalla saamme varmasti aikaan enemmän ja hyvät asiat saavat edelleen kasvaa, Korkiatupa toteaa. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.