Vakava liikenneonnettomuus Alajärvellä

Pohjanmaan poliisi tiedotti onnettomuudesta torstaina 9:27.

Alajärvellä tapahtui vakava liikenneonnettomuus keskiviikkona 27.6.2018 illalla noin kello 19.

Onnettomuudessa kuoli vuonna -92 syntynyt mies. Toinen samanikäinen loukkaantui vakavasti. Molemmat miehet olivat kotosin Perhosta.

Onnettomuutta edelsi tilanne, jossa kolme moottoripyörällä liikenteessä ollutta miestä ajoi Kurejoen tietä Menkijärven suuntaan. Oikealle kaartuvassa mutkassa ensimmäinenä letkassa ollut mies ajautui sillankaiteeseen kohtalokkain seurauksin. Toisena ajanut moottoripyöräilijä pysyi tiellä, mutta tämän perässä ajanut kolmas moottoripyöräilijä ajautui niin ikään tieltä ulos loukkaantuen vakavasti.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Tapahtuma-alueella on voimassa 60 kilometrin nopeusrajoitus tunnissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.