Saarikentällä murtovarkaita

Murtovarkaat ovat iskeneet kahteen otteeseen Saarikentän jokikioskille.

Ensimmäinen murto tapahtui sunnuntain ja maanantain (24.-25.6)  välisenä yönä ja toinen tiistain ja keskiviikon (26.-27.6) välisenä yönä.Varkaat saivat saaliiksi useita koreja alkoholia.Varkauksista on tehty rikosilmoitus ja poliisi tutkii asiaa, kertoi toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.