Kysely omistajanvaihdoksista yrittäjille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Eteläpohjalaisilta yrittäjiltä toivotaan kovasti lisää vastauksia valtakunnalliseen kyselyyn, jonka päärahoittaja on Työ- ja elinkeinoministeriö. Valtakunnallisen barometrin toteuttaa käytännössä Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

Vastaukset ovat luottamuksellisia. Kyselyyn on poimittu Suomen Yrittäjien, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja kauppakamareiden jäsenyrityksiä. Vastaukset analysoidaan tilastollisesti eikä yksittäisen vastaajan tietoja julkisteta. Tutkimuksesta ja sen tuloksista tehdään yhteenvetoraportti, josta tiedotetaan laajasti.

Linkki kyselyyn, vastaukset 22.6. mennessä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.