Järviseudulta runsas edustus Itä-Länsi -otteluissa

Vedon lukkari Janne Heimonen pelaa ensimmäisen Itä-Länsi -ottelunsa.

Pesäpalloliiton urheiluyksikön poikkeuspäätöksellä miesten Lännen joukkueeseen hyväksyttiin kuusi pelaajaa samasta seurajoukkueesta, Vimpelin Vedosta, kuukauden pelaajan valinnan ja yleisöäänestyksen tulosten myötä. Kuukauden pelaajana paikan lunasti Perttu Ruuska ja yleisöäänestyksessä Olli Heikkala. Vedon joukkueesta mukana ovat myös konkarit Sami Haapakoski, Mikko Kanala, Henri Puputti ja ensikertalainen Janne Heimonen. Pelinjohtajina toimivat Sami-Petteri Kivimäki ja Pasi Tyynelä. Joukkueen valitsijana toimi Sami Sirviö.

Idän joukkueen pelinjohtajana toimii Alajärveltä Kouvolaan siirtynyt Matti Iivarinen. Yleisöäänestyksellä arvo-otteluun valittiin Kouvolan Pallonlyöjien Janne Kivipelto, joka sai oppinsa Alajärvellä.  

Naisten lännen joukkueessa pelaa alajärveläinen, LaVea edustava Tanja Tuomela.

A-poikien Lännen joukkueeseen Vedosta valittiin toista kertaa Arttu Ruuska ja Ville Takala. A-poikien kakkospelinjohtajana toimii Vedon Markku Lassila.

B-poikien ottelussa Lännen joukkueessa nähdään Veteli Pesistä edustavat vimpeliläiset Elmeri Anttila ja Mikko Vihriälä. Vimpelin Mikko Kivinen toimii Lännen B-poikien joukkueenjohtajana.

B-tytöissä seutukunnan kasvateista pelaa Alajärven Ankkureista Lapuan Virkiään siirtynyt Elli Mertaniemi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.