Juhannuksen menoliikenne torstaina ruuhkaisinta

Tietyöt on hyvä tarkistaa ennen lähtöä Liikenneviraston sivustolta. Kuvakaappaus:liikennevirasto.fi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Juhannuksen paluuliikenne on vilkkaimmillaan sunnuntaina 24.6. kello 10–22. Viranomaiset muistuttavat, että matka sujuu leppoisammin, kun kuski on kunnossa ja ajoreitti tarkkaan harkittu.

Reittivalinnalla on väliä

Pienellä etukäteissuunnittelulla voi hyvinkin välttää jumiutumisen autojonoihin.

Mainos

– Etukäteen kannattaa tarkasta, onko aiotulla reitillä esimerkiksi tietöitä jotka hidastavat matkantekoa, sanoo Trafin johtava asiantuntija Jussi Pohjonen.

Tietöitä on tällä hetkellä käynnissä ympäri Suomen. Lähes kaikilla tietyömailla työskentely keskeytetään juhannuksen ajaksi. Tästä huolimatta tietyöt voivat hidastaa matkantekoa, sillä kaistat saattavat olla normaalia kapeampia tai kokonaan suljettuja. Monilla työmailla on myös alennetut nopeusrajoitukset. Lisätietoja käynnissä olevista tietöistä löytyy Liikenneviraston sivuilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.