Kuntoutus- ja intervalli -yksikkö väistötiloihin

Vimpelin kuntoutus- ja intervalli -yksikkö siirtyy kuukauden sisällä entisiin Järviseudun sairaalan tiloihin nykyisen tilan remontoinnin tieltä.

ProLeader Oy teki kunnan pyynnöstä nykyisissä tiloissa sisäilmatutkimukset, joiden tuloksista tekninen toimi kertoi henkilöstölle, perusturvan johtaville viranhaltijoille, työterveyslääkärille, työterveyshoitajalle, terveystarkastajalle ja työsuojelupäälliköille 12. kesäkuuta. Kuntokartoituksen tekijä esitti korjaustoimenpiteeksi alapohjan laatan ja TOJA –levyn poistoa sekä tämän alapuolisen laatan hiontaa. 

Tekninen johtaja Ville Karjalainen kertoi, että korjaus tulee kestämään vähintään vuoden 2018 loppuun saakka ja väistötilat ovat välttämättömät.  Väistötilaksi esitettiin entisen Järviseudun sairaalan kolmatta kerrosta, joka katselmuksen jälkeen todettiin käyttöön sopivaksi. Tekninen toimi remontoi pesutilat sekä huoltaa lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteiston. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.