Perttu Ruuska nimettiin Itä-Länsi -otteluun

Vimpelin Vedon Perttu Ruuska, 17, valittiin Superpesiksen toukokuun kuukauden pelaajaksi ja samalla hänet nimettiin Itä-Länsi -ottelun kokoonpanoon.

Kautta aikain nuorin miesten Itä-Länsi-pelaaja (16-vuotiaana Imatralla 2017) ja miesten Suomen mestari Perttu Ruuska,  on jatkanut ällistyttävää menoaan kuluvallakin kaudella. Seitsemän ottelun hurjat tehot kirjataan lukemin 2+27 lyötyä, kahdeksan tuotua ja 45 kärkilyöntiä. Lyöjä- ja tehotilastojen ykkönen Ruuska on palkittu kolmesti joukkueensa ykkös- ja kahdesti kakkospalkinnolla. Ottelussa Oulun Lippo Pesistä vastaan Ruuska debytoi miesten Superpesiksessä lukkarin tontilla.

Halsuan Toivon kasvatti pelaa uransa toisen miesten Itä-Länsi-ottelun Joensuussa sunnuntaina 1.7. Yhden B-poikien Itä-Lännen pelannut Ruuska pääsee ikänsä puolesta pelaamaan B-poikien SM-sarjassa vielä kaudella 2019 ja A-poikien Superpesiksessä kauteen 2022 saakka. Kuukauden pelaajan titteli on Ruuskalle uran ensimmäinen.

(Lähde: Superpesis)

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.