Jymy-Jussit tarjosi kunnon vastuksen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto varautui koviin vieraisiin marssittamalla kentälle konkarit Mikko Haukkalaa lukuun ottamatta. Kultakypärää kantoi Sami Haapakoski. Perttu Ruuska, Janne Mäkelä ja Jere Saukko pelasivat tuttuun tapaan jokereina.

Ensimmäisellä vuorolla Perttu Ruuska kotiutti Severi Lassilan. Seinäjokelaiset aloittivat vahvasti ensimmäisen jakson alusta saakka. Ulkopeli ei mennyt Vedolta ihan nappiin, ja jakson päättyessä Jymy-Jusseilla oli neljä juoksua. Veto vastasi heti. Jere Saukko kotiutti Arttu Ruuskan, Janne Mäkelä Saukon ja Lassila kiirehti kotiin harhaheiton turvin. Seinäjoen parhaana palkittu Jukka-Pekka Vainionpää löi vieraille viidennen juoksun toisen vuoron tasoittavalla.

Kolmannessa vuorossa Veto onnistui neljästi. Perttu Ruuska löi kunnarin, tuloksena kolme juoksua. Hän toi juoksun Janne Mäkelän ollessa mailanvarressa. Neljäs vuoro meni tasan 1-1, kun Timo Hanhisalon kotiutuslyönti jäi Vedon ainoaksi nappiosumaksi. Siitä kotiin kiisi Olli Heikkala.

Toisella jaksolla alku oli tasainen. Vedon tasoittavalla Janne Mäkelä vastasi Jymy-Jussien kahteen juoksuun kotiuttamalla ensin Sami Haapakosken ja sitten Mikko Kanalan. Seinäjoki pääsi taas karkuteille harhaheitoilla ja läpilyönnillä. Miika Anttila ja Vainionpää järjestivät kotiyleisölle kauhun hetkiä, tuloksena neljä juoksua. Perttu Ruuska jatkoi vahvoja otteitaan kotiuttamalla Heikkalan, Janne Mäkelä puolestaan Arttu Ruuskan ja Hanhisalo Lassilan. Vuoroparin aikana onnistuivat kotiutuksissaan myös Puputti, Arttu Ruuska ja Lassila. Peli oli vuoron jälkeen jännittävästi 11-10.

Miika Anttila oli neljännen vuoroparin seinäjokelaisnimi, hän takoi kunnarin ja juoksi kotipesään. Juoksut 11-14.  Henri Puputti aloitti juoksujuhlat kotiuttamalla Isokedon, niitä jatkoi Mäkelä lyömällä kotiin Kanalan ja Puputin. Peli taukosi Ville Viidan loukkaannuttua ulkopelissä. Ilta oli jo myöhäinen, mutta intensiteetti ei laskenut. Juoksut olivat tasan 14-14, kun Olli Heikkala tuli mailan varteen. Hänen kunnarinsa oli viimeinen niitti Vedon voitolle. Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä ehtivät kotiin ennen palloa, ja joukkue juhli helpottuneena.

Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kiitteli joukkueen sitkeyttä ja sitä, ettei missään vaiheessa luovutettu.V edon parhaaksi valittu, kahdeksan juoksua lyönyt Mäkelä totesi ottelun jälkeen, ”ettei ollut meikäläisen lyöntipäivä”.

-Ainoa, mikä lämmittää, oli viimeisen vuoroparin onnistuminen.

Mikko Vainionpää, Jymy-Jussien pelinjohtaja, oli pettynyt ottelun jälkeen ja antoi kritiikkiä myös tuomareille. –Erikoisin pesäpallo-ottelu, missä olen ollut.

Vedon seuraava kotiottelu pelataan 15. kesäkuuta, jolloin vastassa on Koskenkorvan Urheilijat. Tällä välin Veto kohtaa vieraissa Joensuun, Kiteen, Sotkamon ja Hyvinkään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.