Evijärvellä pääsee luistelemaan luonnonjäällä

Kniivilänlahdella on nyt toista talvea oma baana luistelijoille.

Evijärvellä pääsee halutessaan kiitämään luistimilla myös luonnonjäällä. Kniivilänlahdelle auratulla luistelubaanalla on pituutta reilu 600 metriä. Väylälle pääsee muun muassa Ahvenniemen ja Mansikka-ahon rannasta. Myös kävelijöille on aurattu jäälle oma reittinsä, jolla on mittaa 4,5 kilometriä. Molemmista baanoista huolehtii talkooperiaatteella Kalevi Rintala.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 10/2018.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.