Evijärvellä pääsee luistelemaan luonnonjäällä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä pääsee halutessaan kiitämään luistimilla myös luonnonjäällä. Kniivilänlahdelle auratulla luistelubaanalla on pituutta reilu 600 metriä. Väylälle pääsee muun muassa Ahvenniemen ja Mansikka-ahon rannasta. Myös kävelijöille on aurattu jäälle oma reittinsä, jolla on mittaa 4,5 kilometriä. Molemmista baanoista huolehtii talkooperiaatteella Kalevi Rintala.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 10/2018.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.