Virtuaalilasit kiinnostavat nuorisoa

Julkaistu:

Aihe:

Erityisesti nuoret ovat asettaneet innokkaina virtuaalilasit silmilleen ja tarttuneet peliohjaimiin, kun kirjastovirkailija Heidi Ala-Aho on käynyt Kauhavan kirjastoissa esittelemässä virtuaalilaseja. 

Mediakasvatusta ja virtuaalisia maailmoja -hankkeessa työskentelevä Heidi Ala-Aho on kiertänyt virtuaalilasien kanssa Kortesjärven, Alahärmän ja Ylihärmän kirjastoissa sekä nuorisotiloissa.  Virtuaalilasien vakituinen sijaitipaikka on Kauhavan pääkirjastossa.

Neljän kuukauden mittainen hanke päättyy helmikuun lopussa.

–Hankkeen aikana olen opettanut myös muun muassa koodausta kouluissa sekä mediataitoja eli oppilaat ovat harjoitelleet lähdekritiikkiä ja tarkastelleet millaisista lähteistä tulevaa tietoa voi pitää luotettavana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.