Yrittäjiä koulutetaan muistisairaiden kohtaamiseen

Julkaistu:

Aihe:

Lähipalvelut voisivat auttaa muistisairaita ja ikäihmisiä elämään pidempään ja turvallisesti kotona ja tutussa lähiympäristössään. Tämän ajatuksen pohjalta Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa -hankkeessa luodaan palvelumalli yhdessä eri alojen yritysten kanssa.

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry:n hallinnoimassa pilottihankkeessa on mukana  17 eri alan yritystä, joista yksi on Kortesjärven SEO.  Kun pilotti saadaan valmiiksi, ryhdytään sitä levittämään koko maakunnan alueelle. Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry on saanut idean malliin Skotlannista. Suomessa hanke on ainutlaatuinen.

Mainos

–Hankkeessa on koulutettu yrittäjiä muistisairauksista, muistisairauksien ennaltaehkäisystä, muistisairaiden kohtaamisesta asiakkaana sekä esteettömyydestä ja senioritaloudesta, kertoo hankevastaava Päivi Niinistö-Mäkinen.

Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa -hanke esitteli toimintaansa aamiaistapahtumassa Kortesjärven SEO:lla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.