Ulkorakennus paloi Alajärvellä

Hälytyskeskus sai yöllä ilmoituksen, että Maamieskouluntiellä oli liekeissä ulkorakennus.

Hälytyksen teki ohikulkija. 300 neliön entinen sikalarakennus, jossa sijaitsi lämpökeskus, paloi maan tasalle. Pelastustoimi arvelee, että tuli levisi lämpökeskuksesta varaston puolelle. Jälkisammutustöitä hoidetaan parhaillaan loppuun. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.