Lakiksen kausi vetää väkeä

Niemelöiden Paavo-koira on etenkin pienten laskettelijoiden suuressa suosiossa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänä talvena leuto sää on hemmotellut laskettelijoita. Väkeä on riittänyt rinteeseen mukavasti muutamaa tammikuun arki-iltaa lukuunottamatta.

Rinnekeskus työllistää neljän vakituisen lisäksi vimpeliläisiä nuoria sekä suksivuokraamossa että kahviossa. Vilkkaimpana aikana töissä on kahdeksan henkilöä samaan aikaan.

Kesäkaudella Lakeaharju tarjoaa mahdollisuuden frisbeegolfiin, maastopyöräilyyn ja rullahiihtoon. Talvella Lakikselta pääsee hiihtämään Luoma-aholle 12 kilometrin mittaista kunnan ylläpitämää latua pitkin, ja jos haluaa poiketa Vatpakalle, matkaa tulee neljä kilometriä lisää. Laskettelun lisäksi voi lumilautailla tai kokeilla lumiluistimia, lapsille on pulkkamäki. Lumikengillä voi tehdä ihan oman metsäretken haluamaansa suuntaan.

Kesällä Lakikselle suunnitellaan maastopyöräilytapahtumaa ja moottoripyöräkisaa. Muitakin suunnitelmia Niemelällä on kesän osalle, vaikka rinnekausi on vasta vilkastumassa kohti huippusesonkia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.